Jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot!

Jelentkezési űrlap

Részvétel feltételei

Aktuális vízitúra díjának befizetése, úszás készség, részvételi lap kitöltése és a túra kezdésekor való megjelenés.

– Felnőtt részvevők saját felelősségre
– 18 éven aluliak szülői hozzájáruló nyilatkozattal, kísérővel együtt
– 14 éven aluli gyermekek szülői felügyelet mellett

A résztvevő vagy hozzátartozói tudomásul veszik, hogy túráinkon baleset történhet. A vízitúrákon saját felelősségre vesznek részt.

A túrázóknak önérdekből kötelessége a túrázás biztonságát veszélyeztető egyéni állapotról tájékoztatni a vízitúra vezetőjét, úgy mint esetlegesen zajló gyógyszeres kezelés, mely jelentősebben csökkenti a fizikai teljesítő és koncentráló képességet.

Azon vízitúrázók túrából való kizárására jogosult a túravezető, akik mások vagy saját egészségi állapotát, testi épségét, továbbá a vízitúra eszközök állagát veszélyeztetik, illetve az ezen tevékenység megelőzésére vonatkozó utasításokat nem veszik figyelembe!

Extra információk

A vízitúráinkra az egyéni jelentkezők esetén, a teljes túradíj befizetésével történik.

A tíz főnél nagyobb csoportok esetén, a helyfoglalás 5.000.- Ft/fő. A hátralékot a túra indulása előtt min. egy hónappal kell befizetni. A hátralék befizetésekor küldjük meg a részletes túratervet, mely tartalmazza a túra indulásához és menetéhez szükséges vízitúra információkat.

Abban az esetben, ha a túra az EUROTREKKING Kft. hibájából meghiúsul, úgy a befizetésre került túradíj teljes mértékben visszafizetésre kerül.

Az adott vízitúrára történt befizetést követő lemondás esetén, a befizetett túradíjból a felmerült szervezési és egyéb költségek érvényesítését követően, Társaságunk az alábbi arányú visszafizetést biztosítja:

Lemondás a túra megkezdése előtt:
– 60 napig a túradíj 100 %-át
– 30 napig a túradíj 80%-át
– 15 napig a túradíj 50%-át
– 8 napig a túradíj 20 %-át
– 7 vagy annál kevesebb nap, ebben az esetben szervezési okok miatt nincs módunk visszafizetésre.

A lefoglalt helyek más személyre átruházhatók.

Az EUROTREKKING Kft. nem vállalhat és nem tehető felelőssé a természeti csapásokból, időjárásból eredő károkért. A Társaságunk által megtartott, de előbbi okokra hivatkozott lemondás esetén, a befizetett díj visszafizetés, kártérítés fizetése nem áll módunkban.

Köztudottan a folyók vízállása igen szélsőséges lehet, melyet a csapadék mennyisége jelentős mértékben befolyásol.

Az EUROTREKKING Kft. az ilyen okok miatti túraterv módosítás jogát fenntartja, ezzel garantálva a vízitúra részvevőinek személyes biztonságát!

Abban az esetben, ha ilyen okból a vízitúra más időpontban kerül megszervezésre, úgy a már befizetett túrázók részére térítésmentes részvételt biztosítunk.

Feltüntetett túradíjaink biztosításdíjat nem tartalmaznak!
Ezért ilyen igény esetén a biztosítás kötés az egyes részvevők saját döntése és feladata!

Díjak és egyéb feltételek az árlista szerint érvényesek!

Az árlistában a mindenkori túradíjak szerepelnek, egyéb információként megtalálhatók az egyéb felmerülő költségek is, melyek tájékoztató jellegűek, ezért azokra árgaranciát nem tudunk vállalni!

Helyfoglalás

Társaságunknál, vagy viszonteladóinknál, telefonon vagy elektronikus formában, írásban ill. személyesen.