Túratervet készítünk

A vízitúra programokhoz minden esetben túratervet készítünk, melyet a túra előtt megküldünk a részvevők részére. A túraterv ismerteti a találkozás pontos helyét, a vízitúra útvonalra jellemző információkat, a táborhelyek sajátosságait, a vízitúrához szükséges felszerelések jegyzékét, a részletes programot, az oda ill. hazautazás lehetőségeit és minden egyéb praktikus információt.

A túradíj Társaságunk által szervezett és bonyolított konkrét programra vonatkozik. A befizetés részvételre jogosít, a vízitúrára megadott feltételek figyelembevételével.

A díj nem tartalmaz szállás, utazás, biztosítás vagy étkezési költséget! Igény esetén ezekről, a részvevőknek kell gondoskodni.
A víziúra programokat képzett tapasztalattal és helyismerettel rendelkező túravezető kíséri, mely a sikeres és biztonságos vízitúra érdekeit szolgálja. A mikor hová és hogyan kérdésekben maximálisan segítséget nyújtanak a részvevőknek, így valósul meg a gondtalan vízitúrázás!

Tudnivalók

Társaságunk nem utazási iroda, hanem kizárólag sport és szabadidő tevékenységet szervező és lebonyolító cég.

Minden evezőstúra programhoz túra tervet adunk, amely tartalmazza az útvonaltervet, találkozási helyet, szükséges felszerelést, élelmiszer és ivóvíz beszerzési helyet, részletes programot és minden egyéb praktikus információt!

A túradíj az általunk bonyolított konkrét túraprogramokra vonatkozik, részvételre jogosít az evezős programokra megadott feltételek mellett.

Nem tartalmaz utazási, szállás, étkezési vagy biztosítási költséget, erről a részvevőnek kell gondoskodnia.
Szállás és utazási és étkezési lehetőségek vonatkozásában, információ formájában segítséget nyújtunk.
Vízitúra programokhoz gyakorlattal és helyismerettel rendelkező túravezetőt biztosítunk, aki a szervezésért és a komplett lebonyolításért felelős.

A vízitúra programokhoz a fentieken túl biztosítjuk

– 4 fős túrakenukat, 3 fő beültetéssel amennyiben hosszabb túrák esetén a csomagokat a résztvevők viszik magukkal
– evezőket, mentőmellényeket, szükség esetén szigetelt csomagolási eszközöket. Kenunként 1-1 db 27 literes hordót a napi szendvicsek, mobiltelefonok fényképezőgépek, stb. számára. Ezzel biztosított a teljesen vízhatlan szállítás.
– csomagszállítás külön egyeztetés alapján
– a vízitúrához általunk biztosított eszközök szállítását az indulási helyre és vissza
– közös főzési eszközöket (bogrács, bográcsállvány, stb.) egyeztetés szerint
-Csapatfelszerelés a túravezetőnél.