A vízitúra programokhoz minden esetben túratervet készítünk, melyet a túra előtt megküldünk a részvevők részére. A túraterv ismerteti a találkozás pontos helyét, a vízitúra útvonalra jellemző információkat, a táborhelyek sajátosságait, a vízitúrához szükséges felszerelések jegyzékét, a részletes programot, az oda ill. hazautazás lehetőségeit és minden egyéb praktikus információt.

 

A túradíj Társaságunk által szervezett és bonyolított konkrét programra vonatkozik. A befizetés részvételre jogosít, a vízitúrára megadott feltételek figyelembevételével.

 

A díj nem tartalmaz szállás, utazás, biztosítás vagy étkezési költséget! Igény esetén ezekről, a részvevőknek kell gondoskodni.
A víziúra programokat képzett tapasztalattal és helyismerettel rendelkező túravezető kíséri, mely a sikeres és biztonságos vízitúra érdekeit szolgálja. A mikor hová és hogyan kérdésekben maximálisan segítséget nyújtanak a részvevőknek, így valósul meg a gondtalan vízitúrázás!

 

 

A vízitúra programokhoz a fentieken túl biztosítjuk

– 4 fős túrakenukat, 3 fő beültetéssel amennyiben hosszabb túrák esetén a csomagokat a résztvevők viszik magukkal
– evezőket, mentőmellényeket, szükség esetén szigetelt csomagolási eszközöket. Kenunként 1-1 db 27 literes hordót a napi szendvicsek, mobiltelefonok fényképezőgépek, stb. számára. Ezzel biztosított a teljesen vízhatlan szállítás.
– csomagszállítás külön egyeztetés alapján
– a vízitúrához általunk biztosított eszközök szállítását az indulási helyre és vissza
– közös főzési eszközöket (bogrács, bográcsállvány, stb.) egyeztetés szerint
Csapatfelszerelés a túravezetőnél.

 
 

Jelentkezés

Major Tamás
Mobil: +36 (30) 204 – 6386
E-mail: major.tamas@eurovizitura.hu

 

Helyfoglalás a túradíj befizetésével.
Költségek és egyéb feltételek az árjegyzék és a túrainformációk alatt.

 

Közösség

Túravezetői tanfolyam

Akkreditált 120 órás síkvízi túravezetői tanfolyamot szervez az EUROTREKKING Kft. a Szabad Tér Egyesülettel közösen. A Magyarországon egyedüliként akkreditált képzésen, a megfelelő elmélet elsajátítását követően, főként gyakorlati tudnivalók elsajátítására tettük a hangsúlyt.

vizituravezeto_tanfolyam

Bővebb információ a www.vizituravezeto.hu lapon található.

Biztosítás