Számos esetben keresik fel Cégünket lelkes osztályfőnökök, szaktanárok osztálykirándulások szervezése kapcsán.

 Segítségükre, az egy és kétnapos programokon túl hosszabb, akár egyhetes kirándulások lebonyolításában is közreműködünk vízitúráinkkal. Különböző korosztályú csoportok töltötték már velünk kirándulásaikat. Kísérőtanárokkal vagy kisebbek esetén szülői közreműködéssel vettek már részt a túráinkon. Minden esetben hozzáértő képzett túravezetők biztosítják a megfelelő hátteret a biztonságos lebonyolításhoz.

A költségek minimalizálása érdekében az egyes programokat érintő pl. szállás és ételrendelési kedvezményeinket igyekszünk érvényesíttetni iskolás túrázó csoportjainkra. A túrákat reális kedvező túradíjakkal szervezzük, és természetesen az áldozatos tanári szervezőmunkát elismerve, részükre térítésmentes részvételt biztosítunk.

Az 1995 óta zajló vízitúra szervezéseink tapasztalata alapján, két helyszínt javaslunk vízitúrás osztálykirándulások szervezéséhez.

I. Szigetköz

A Szigetköz csodálatos világában két ill. háromnapos osztálykirándulások kiváló helyszíne. A megfelelő szállás lehetőségek, kiváló hátteret biztosítanak a kirándulásainknak. A sátorban vagy akár faházban történő elhelyezés igazi kaland a részvevőknek. Körtúráinkon belekóstolhatunk a vadregényes vízi útvonalak világába. Igazán maradandó élmény a kirándulóknak. A vízitúra szakképzett túravezetők segítségével zajlik, akik a legvonzóbb helyekre történő elkalauzolással színesítik a kenutúra élményeit.

Szeretettel várjuk a diákokat, az ismeretterjesztő vízi kalandozásunkon!

II. Velencei-tó

A kb. 3 órás programunkat ajánljuk mindazon osztályoknak, akik szeretik a nyugalmat, a kanyargós nádösvényeket és szigeteket. Miközben együtt lapátol a csapat, fel-fel röppen néhány vízimadár, tovaúszik néhány rejtőző hal, tovaszáll néhány vicces gondolat… és mindnyájunkban ott van az ismeretlen vonzása, a következő nádfal után mi történik, mit látunk majd együtt, mivel együtt lenni jó!

Sétáljon az osztály együtt, a Velencei-tó nádösvényein!

Költségek:

Túradíjak: egy napra 4.900 Ft/fő, két nap esetén 8.000 Ft/fő

A túradíj tartalmazza: túrakenuk, felszerelések /lapát, mellény, kenunként vízhatlan 27 l-es hordó/ igénybevételét, kenuk szállítását, túravezetést, részletes túratervet.

Egyéb egyéni költségek: utazás, étkezés és szállás költség, mely kempingben saját sátorban kb. 3.200 Ft/fő/éj vagy faházban kb. 7.000 Ft/fő/éj