Számos esetben keresik fel Cégünket lelkes osztályfőnökök, szaktanárok osztálykirándulások szervezése kapcsán. Segítségükre, az egy és kétnapos programokon túl hosszabb, akár egyhetes kirándulások lebonyolításában is közreműködünk vízitúráinkkal. Különböző korosztályú csoportok töltötték már velünk kirándulásaikat. Kísérőtanárokkal vagy kisebbek esetén szülői közreműködéssel vettek már részt a túráinkon. Minden esetben hozzáértő képzett túravezetők biztosítják a megfelelő hátteret a biztonságos lebonyolításhoz.

 

A költségek minimalizálása érdekében az egyes programokat érintő pl. szállás és ételrendelési kedvezményeinket igyekszünk érvényesíttetni iskolás túrázó csoportjainkra. A túrákat reális kedvező túradíjakkal szervezzük, és természetesen az áldozatos tanári szervezőmunkát elismerve, részükre térítésmentes részvételt biztosítunk.

 

Az 1995 óta zajló vízitúra szervezéseink tapasztalata alapján, két helyszínt javaslunk vízitúrás osztálykirándulások szervezéséhez.

 

 

I. Szigetköz

A Szigetköz csodálatos világában két ill. háromnapos osztálykirándulások kiváló helyszíne. A megfelelő szállás lehetőségek, kiváló hátteret biztosítanak a kirándulásainknak. A sátorban vagy akár faházban történő elhelyezés igazi kaland a részvevőknek. Körtúráinkon belekóstolhatunk a vadregényes vízi útvonalak világába. Igazán maradandó élmény a kirándulóknak. A vízitúra szakképzett túravezetők segítségével zajlik, akik a legvonzóbb helyekre történő elkalauzolással színesítik a kenutúra élményeit.

Szeretettel várjuk a diákokat, az ismeretterjesztő vízi kalandozásunkon!

 

szigetkoz_osztalykirandulas.jpg

 

 

Szálláslehetőség:

 

Kempingbe saját sátorban (1.500 Ft/fő/éj, vagy faházban (2.500 Ft/fő/éj), vendégházban.

 

 

II. Velencei-tó

A kb. 3 órás programunkat ajánljuk mindazon osztályoknak, akik szeretik a nyugalmat, a kanyargós nádösvényeket és szigeteket. Miközben együtt lapátol a csapat, fel-fel röppen néhány vízimadár, tovaúszik néhány rejtőző hal, tovaszáll néhány vicces gondolat… és mindnyájunkban ott van az ismeretlen vonzása, a következő nádfal után mi történik, mit látunk majd együtt, mivel együtt lenni jó!

Sétáljon az osztály együtt, a Velencei-tó nádösvényein!

 

velencei-to_osztalykirandulas

 

 

Szükség esetén szálláslehetőség:

 

Kempingben, saját sátorban (kb. 2000 Ft/fő/éj), vagy turistaszálláson (kb. 3500 Ft/fő/éj).

 

 

Jelentkezés

Major Tamás
Mobil: +36 (30) 204 – 6386
E-mail: major.tamas@eurovizitura.hu

 

Helyfoglalás a túradíj befizetésével.
Költségek és egyéb feltételek az árjegyzék és a túrainformációk alatt.

 

Közösség

Túravezetői tanfolyam

Akkreditált 120 órás síkvízi túravezetői tanfolyamot szervez az EUROTREKKING Kft. a Szabad Tér Egyesülettel közösen. A Magyarországon egyedüliként akkreditált képzésen, a megfelelő elmélet elsajátítását követően, főként gyakorlati tudnivalók elsajátítására tettük a hangsúlyt.

vizituravezeto_tanfolyam

Bővebb információ a www.vizituravezeto.hu lapon található.

Biztosítás