Vízitúra az Eurotrekkinggel

Kalandok a folyók útján…

 

Cégünk története az 1995-ben létrejött M+M Túra Bt. alakulásával kezdődött. Baráti társaságunkkal zajló kenus túrákból szerveződött vállalkozás, hazai vízitúrák szervezésével kezdte működését. Kezdetektől felismerve a biztonságos vízitúra alapfeltételeit, komoly tapasztalattal rendelkező vízitúra vezetőkkel és legjobb minőségű felszerelésekkel bonyolítjuk a túrákat. Így vált valóra, az azóta is érvényes filozófiánk, a biztonságos vízitúrázás. A Tiszán indult a vízitúra szervezés, majd 1996-tól a vízpótlás első ütemét követően újra felfedezve már Szigetközbe szerveztük a kenutúráinkat. Így csapatunk volt az első, aki a Szigetköz újra felfedezésével vízitúrát szervezett a térségben.

 

Az Eurotrekking Kft. újabb és újabb programmal gazdagította vízitúra kínálatát. Ennek gyümölcse több folyón szervezett vízitúra, így a Mosoni-Duna, Rába, Dráva, Kis-Duna, Lajta és a télen népszerű Hévíz-patak. Tavaink közül számtalan programot bonyolítunk a Velencei-tavon. Egyéni program szerint, a Balatonon. Cégünk története 2000 évtől nyolc éven át zajló vadvízi programokkal egészült ki. Rafting programjaink Szlovéniában a Soca folyón, Ausztriában a Steyren valamint úttörőként felfedezve Románia egyik legszebb völgyében a Csernavölgyben, a Cserna folyón zajlottak. Csapatunk vadvízi tapasztalatai a síkvízi vízitúrák biztonságos megvalósulását erősíti.

 

A programjaink nem csupán a hagyományos módon szervezett igen népszerű vízitúrák megvalósulását jelenti, hanem a családok számára biztonságos útvonalon szervezett vízitúrákat, cégek számára kikapcsolódást jelentő kirándulásokat, jó hangulatú biztonságos osztálykirándulásokat, és érdekes csapatépítő programok megvalósítását eredményezi. Túravezetőink folyamatos oktatásokon vesznek részt, mely a professzionális vízitúrák megvalósulását segítik elő.  A túrázóink tájékoztatását és evezéstechnikai oktatását túravezetőink örömmel végzik, így garantált a sikeres vízitúra. A tájékoztatás az adott vízitúrával érintett táj természeti értékeire és kulturális látnivalókra és érdekességeire is kiterjed, így maradandó élményt nyújt mindenki számára. Szerepet vállalunk fogyatékkal élők sporteseményeinek megvalósulásában, közreműködünk vízitúrát népszerűsítő rendezvények létrejöttében.

 

Az Eurotrekking Kft. nem utazási iroda. Cégünk vízitúrák szervezésével, és lebonyolításával, valamint vízitúra eszközök kölcsönzésével foglalkozik. Sport és szabadidő tevékenységet szervező cégként, a vízitúra szervezésekre specializálódott. Társaságunk részt vesz vízitúra vezetők képzésében, melyről bővebb tájékoztatás a www.vizituravezeto.hu lapon található.

 

Vízitúrázz velünk!

 

 

Tudnivalók

Társaságunk nem utazási iroda, hanem kizárólag sport és szabadidő tevékenységet szervező és lebonyolító cég.

Minden evezőstúra programhoz túra tervet adunk, amely tartalmazza az útvonaltervet, találkozási helyet, szükséges felszerelést, élelmiszer és ivóvíz beszerzési helyet, részletes programot és minden egyéb praktikus információt!

A túradíj az általunk bonyolított konkrét túraprogramokra vonatkozik, részvételre jogosít az evezős programokra megadott feltételek mellett.

Nem tartalmaz utazási, szállás, étkezési vagy biztosítási költséget, erről a részvevőnek kell gondoskodnia.
Szállás és utazási és étkezési lehetőségek vonatkozásában, információ formájában segítséget nyújtunk.
Vízitúra programokhoz gyakorlattal és helyismerettel rendelkező túravezetőt biztosítunk, aki a szervezésért és a komplett lebonyolításért felelős.

 

 

A rafting, vadvízi evezés túrákhoz a fentieken túl biztosítjuk:

 

– A résztevők megadott paraméterei alapján neoprén védőruhát, cipőt, mellényt, sisakot, evezőt biztosítunk
– 2 személyes felfújható trekking csónakot
– 6-7 személyes nagy raft hajót.

 

Csapatfelszerelés a túravezetőnél.

 

 

A síkvízi túra programokhoz a fentieken túl biztosítjuk:

 

– 3-4 fős túrakenukat, 2-3 fő beültetéssel amennyiben a csomagokat a résztvevők viszik magukkal
– Evezőket, mentőmellényeket, szükség esetén szigetelt csomagolási eszközöket- résztvevőnként 1-1 tengerészzsák + vízhatlan zsák
– Csomagszállítást külön egyeztetés alapján
– Eszközök szállítását az indulási helyre és vissza
– Közös főzési eszközöket egyeztetés szerint.

Csapatfelszerelés a túravezetőnél.

 

 

Jelentkezés

Major Tamás
Mobil: +36 (30) 204 – 6386
E-mail: major.tamas@eurovizitura.hu

 

Helyfoglalás a túradíj befizetésével.
Költségek és egyéb feltételek az árjegyzék és a túrainformációk alatt.

 

Közösség

Túravezetői tanfolyam

A Magyar Természetjáró Szövetség, a Szabad Tér Egyesülettel 120 órás síkvízi túravezetői tanfolyamot szervez. Magyarországon a legelismertebb képzésen, a megfelelő elméleti tudás megszerzését követően, főként a gyakorlati tudnivalók elsajátítására tettük a hangsúlyt.

vizituravezeto_tanfolyam

Bővebb információ a www.vizituravezeto.hu lapon található.

Biztosítás