Kalandok a folyók útján…

Cégünk története az 1995-ben létrejött M+M Túra Bt. alakulásával kezdődött. Baráti társaságunkkal zajló kenus túrákból szerveződött vállalkozás, hazai vízitúrák szervezésével kezdte működését. Kezdetektől felismerve a biztonságos vízitúra alapfeltételeit, komoly tapasztalattal rendelkező vízitúra vezetőkkel és legjobb minőségű felszerelésekkel bonyolítjuk a túrákat. Így vált valóra, az azóta is érvényes filozófiánk, a biztonságos vízitúrázás. A Tiszán indult a vízitúra szervezés, majd 1996-tól a vízpótlás első ütemét követően újra felfedezve már Szigetközbe szerveztük a kenutúráinkat. Így csapatunk volt az első, aki a Szigetköz újra felfedezésével vízitúrát szervezett a térségben.

Az Eurotrekking Kft. újabb és újabb programmal gazdagította vízitúra kínálatát. Ennek gyümölcse több folyón szervezett vízitúra, így a Mosoni-Duna, Rába, Dráva, Kis-Duna, Lajta és a télen népszerű Hévíz-patak. Tavaink közül számtalan programot bonyolítunk a Velencei-tavon. Egyéni program szerint, a Balatonon. Cégünk története 2000 évtől nyolc éven át zajló vadvízi programokkal egészült ki. Rafting programjaink Szlovéniában a Soca folyón, Ausztriában a Steyren valamint úttörőként felfedezve Románia egyik legszebb völgyében a Csernavölgyben, a Cserna folyón zajlottak. Csapatunk vadvízi tapasztalatai a síkvízi vízitúrák biztonságos megvalósulását erősíti.

A programjaink nem csupán a hagyományos módon szervezett igen népszerű vízitúrák megvalósulását jelenti, hanem a családok számára biztonságos útvonalon szervezett vízitúrákat, cégek számára kikapcsolódást jelentő kirándulásokat, jó hangulatú biztonságos osztálykirándulásokat, és érdekes csapatépítő programok megvalósítását eredményezi. Túravezetőink folyamatos oktatásokon vesznek részt, mely a professzionális vízitúrák megvalósulását segítik elő. A túrázóink tájékoztatását és evezéstechnikai oktatását túravezetőink örömmel végzik, így garantált a sikeres vízitúra. A tájékoztatás az adott vízitúrával érintett táj természeti értékeire és kulturális látnivalókra és érdekességeire is kiterjed, így maradandó élményt nyújt mindenki számára. Szerepet vállalunk fogyatékkal élők sporteseményeinek megvalósulásában, közreműködünk vízitúrát népszerűsítő rendezvények létrejöttében.

Az Eurotrekking Kft. nem utazási iroda. Cégünk vízitúrák szervezésével és lebonyolításával, valamint vízitúra eszközök kölcsönzésével foglalkozik. Sport és szabadidő tevékenységet szervező cégként, a vízitúra szervezésekre specializálódott. Társaságunk részt vesz vízitúra vezetők képzésében, melyről bővebb tájékoztatás a www.vizituravezeto.com lapon található.

Vízitúrázz velünk!

Elérhetőségeink:

EUROTREKKING KFT.

Székhely:
8000 Székesfehérvár
Zsombolyai u. 55/II.
(nem ügyfélfogadó hely)

Iroda:
VITÁL Club Vizitúrabolt
8000 Székesfehérvár
Király sor 58 – 62.

Kapcsolat:
Major Tamás
+36 (30) 204-6386
major.tamas@eurovizitura.hu