Cserna

Romániában a Cserna völgyében egyaránt megtalálhatjuk a kemény vadvízi kalandokat, a hegyi túrázás és termálfürdőzés örömeit, vagy akár a romantikus városi séták hangulatát Herkulesfürdőn.
Ez kis folyó mindig meg tudja lepni az ideérkező vándort. A könnyű kezdés után kőlabirintusokkal, lépcsőkkel és kanyargós zúgókkal adja fel a leckét az evezősöknek.

Salza

Ausztriában a Salza folyó kristálytiszta vízének fehér habjain lovagolva megismerhetjük a klasszikus vadvízi kalandokat. Wildalpen és Palfau térségében, a hegyeshalmi határtól mindössze 250 km-re egy csodás folyóvölgy vár minket. A türkizkék Salza konglomerátum vadregényes kanyonjának mesébe illő formái és a pompás fenyőerdők borította alpesi hegyoldalak sziklás ormainak festői látványa teszi felejthetetlenné ezt a raftingtúrát.

Szelíd rafting

Vízeséstúra Horvátországban

Már sokan látták a Plitvicei tavak vízeséseit vagy a Krka Nemzeti Park csodáit, de még nagyon sok meglepetés tartogatnak a horvátországi karsztfolyók. Csapatunk 2010-től kezdte meg a rendszeres túrák bonyolítását a fantasztikus Mreznica folyó vízesései közt.
A több méteres vízeséseken (a legnagyobb 8 méteres) lezúduló kristálytiszta víz alakította ki a természetes medencéket, amelyekben a türkizszínű mély víz hívogatóan csábít, hogy belevesd magad.

Hétvégi túradíj péntek-szombati evezéssel: egyeztetés szerint

Csehrafting

Azoknak ajánljuk ezt a rafting túrát, akik kevés idejük mellett is szeretnék megismerni a Cseh életérzést. Hogy ez mit is jelent, azt a Moldván evezve hamar megtapasztalja az ember.
Itt azok érzik jól magukat, akik szeretik a kevésbé veszélyes vizeket, a hegyes tájakat, az ódon utcákat, középkori városokat, utcazenészeket, hangulatos vendéglőket, a kiváló söröket, hiszen evezés mellett megtekintjük Cesky Krumlov -ot.

Hétvégi túradíj szombat vasárnapi evezéssel: egyeztetés szerint