Rafting

Cserna

Romániában a Cserna völgyében egyaránt megtalálhatjuk a kemény vadvízi kalandokat, a hegyi túrázás és termálfürdőzés örömeit, vagy akár a romantikus városi séták hangulatát Herkulesfürdőn.
Ez kis folyó mindig meg tudja lepni az ideérkező vándort. A könnyű kezdés után kőlabirintusokkal, lépcsőkkel és kanyargós zúgókkal adja fel a leckét az evezősöknek.

rafting_cserna

A hétvégi túradíj kétnapi evezéssel: egyeztetés szerint

Soca

A Soca a nagy szerelem nem csak minket babonázott meg. Ehhez a rafting paradicsomot jelentő völgyhöz közeledve már a hatalmas hegyekkel körülölelt Predel tó elbűvöli az utazót, majd a határátkelő után a szerpentinen 700 m szintbeli ereszkedés a gigászi sziklafalak tövében ébreszti rá az embert arra, hogy igazán rendkívüli helyre érkezett.

rafting_soca

A hétvégi túradíj kétnapi evezéssel: egyeztetés szerint

Jelentkezés

Major János
Mobil: +36 (70) 778 – 3135
E-mail: major@ahoj.hu
Web: www.ahoj.hu

Szelíd rafting

Vízeséstúra Horvátországban

Már sokan látták a Plitvicei tavak vízeséseit vagy a Krka Nemzeti Park csodáit, de még nagyon sok meglepetés tartogatnak a horvátországi karsztfolyók. Csapatunk 2010-től kezdte meg a rendszeres túrák bonyolítását a fantasztikus Mreznica folyó vízesései közt.
A több méteres vízeséseken (a legnagyobb 8 méteres) lezúduló kristálytiszta víz alakította ki a természetes medencéket, amelyekben a türkizszínű mély víz hívogatóan csábít, hogy belevesd magad.

vizesestura_horvatorszag

Hétvégi túradíj péntek-szombati evezéssel: egyeztetés szerint

Csehrafting

Azoknak ajánljuk ezt a rafting túrát, akik kevés idejük mellett is szeretnék megismerni a Cseh életérzést. Hogy ez mit is jelent, azt a Moldván evezve hamar megtapasztalja az ember.
Itt azok érzik jól magukat, akik szeretik a kevésbé veszélyes vizeket, a hegyes tájakat, az ódon utcákat, középkori városokat, utcazenészeket, hangulatos vendéglőket, a kiváló söröket, hiszen evezés mellett megtekintjük Cesky Krumlov -ot.

csehrafting

Hétvégi túradíj szombat vasárnapi evezéssel: egyeztetés szerint

Jelentkezés

Major János
Mobil: +36 (70) 778 – 3135
E-mail: major@ahoj.hu
Web: www.ahoj.hu

Közösség

Túravezetői tanfolyam

Akkreditált 120 órás síkvízi túravezetői tanfolyamot szervez az EUROTREKKING Kft. a Szabad Tér Egyesülettel közösen. A Magyarországon egyedüliként akkreditált képzésen, a megfelelő elmélet elsajátítását követően, főként gyakorlati tudnivalók elsajátítására tettük a hangsúlyt.

vizituravezeto_tanfolyam

Bővebb információ a www.vizituravezeto.hu lapon található.

Biztosítás