Számos cég szervez vállalati kirándulásokat, csapatépítő tréningeket. Szinte már túlkínálat alakult ki ebben az ágazatban is...


Hogy mégis miért szerepel nálunk is az ajánlataink között?

Az elmúlt 18 év alatt számos vízitúrázó kalandozott velünk. Sokan visszajáró törzstúrázóvá váltak. Sokan magánemberként jöttek, de visszatérve munkahelyeikre szervezésbe kezdtek, hogy a kollégáikkal is megoszthassák az ott együtt lenni, egy csapatban jó életérzést, amiket azokon a gyönyörű vízi tájakon átélhettek. Az ilyen szervezésekből kialakítva, a célt szem előtt tartva, szinte a kezdetektől foglalkozunk kirándulások, csapatépítő túrák komplett lebonyolításával.

Két igazán népszerű programot ajánlunk vállalati szervezők figyelmébe:

I. Vízitúra a Szigetközben

Indulás 10 órakor Dunaszigetről (Doborgazsziget), érkezés 17 órakor Dunasziget (Cikolasziget)

Részletes program:

Találkozás 10 órakor Doborgaz szigeten, rövid tájékoztatás a Szigetközről. Vízitúra eszközök bemutatása, gyakorlóevezés, indulás.
A vízitúra nem egy egyhangú kiszélesedett folyómederben zajló lapátolgatásból áll, hanem változatos zegzugos ágakon haladva láthatjuk ezt a páratlan vízi világot. Ezen a vízi útvesztőn bizony könnyen előfordul, hogy eltéved a helyismeret nélküli vízitúrázó.

Elevezünk az Öreg-Dunáig, vízi ösvényeken továbbhaladva átcsúszunk egy alagúton, itt egy tiszta vizű gyönyörű holtágba érünk, ahonnan szükség lesz egy kis a csapatmunkára, hiszen kenuinkat át kell emelni egy langyos vizű tiszta ágba, a tavirózsákkal tarkított útvonal végén hamarosan elérjük pihenőhelyünket. A kenuinkból kiszállva a Csárda parkolójába találjuk magunkat. A jóízű ebéd és pihenő után újult erővel folytathatjuk utunkat. Hajóinkba visszaszállva kényelmesen lapátolva jutunk a következő látnivalóig a Magyarországon egyedülálló hallépcsőig.

Megtekintés után továbbevezve hamarosan elérjük végállomásunkat, a Cikola szigeti Kisvesszősi sátorozóhelyet. A vízitúra végére feltöltődve, mindenki örömmel folytatja a további programokat.
A doborgazszigeti indulóhely és a cikolaszigeti végállomás közúton 4 km távolság van , így a túra előtt vagy után szükséges transzfer könnyedén megoldható.

Költségek:

A Cégek számára külön szervezett vízitúrára vonatkozó díj 6.900 Ft/fő, mely min. 15 fő esetén érvényes.

A díj magában foglalja: 4 személyes túrakenuk, méret szerint evezők, mentőmellények, vízhatlan csomagolási eszközök, szakszerű túravezetés, a vízitúra végig fotózását, a túraeszközök szállítási díját.
A vízitúra során ebéd igénybevételére is van lehetőség, mely tapasztalatunk alapján, 3.900 – 4.900 Ft/fő között vehető igénybe.

II. Velencei-tavi kalandozás

Találkozás a Tó partján egy kikötőben, hajókirándulás a túlpartig, ebéd egy félszigeten, kenutúra a Velencei-tó legizgalmasabb nádösvényein. A program 4 személyes túrakenukkal zajlik. A kalandozás túravezetőink segítségével, gyakorlóevezéssel kezdődik, így a túra indulásáig az alap evezőstudás elsajátítható. A néhány órás vízi utunk során bejárjuk a Tó legszebb útvonalait.

Költségek:

A velencei-tavi vízitúránkra vonatkozó díj min. 15 fő esetén 5.900 Ft/fő.

A túradíj tartalma: szakszerű túravezetés, 4 személyes túrakenuk, méret szerint evezők, mentőmellények, vízhatlan csomagolási eszközök, a vízitúra végig fotózása, a túraeszközök szállítása.

Javasolt egyéni felszerelések:

Várható időjárásnak megfelelő öltözet. Vászoncipő, tornacipő vagy szandál, amiknél nem jelent gondot, ha elázik, váltóruha, dzseki  vagy szükség esetén esőköpeny, kalap vagy sapka. Napfény ellen védőkozmetikum napszemüveg. Szúnyogriasztó spray vagy kenőcs!
Személyenként legalább 1 liter ivóvíz. A vízhatlan csomagolásról Cégünk gondoskodik kenunként egy-egy db hordóval, melyben biztonságos módon elhelyezhető fényképezőgép mobiltelefon…

A csapatról sok-sok képet készítünk, a jó emlékek megőrzése érdekében.